Jump to content
witti

Loader - Setting up Problem - Forever waiting and crash (blue screen)

Recommended Posts

 

 

Why did you lock this topic ? Maybe another person who has answers would comment it and it help me

 

i have exacly the same problem plus if i mouse click anywhere windows has crashed (blue screen) if i wait dont click anywhere it keeps forever

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Go to "Exploit Protection" and turn everything off.
  • Make sure your Antivirus is disabled.
  • Make sure you are either on Windows 1809 or 1903 (1903 is recommended)
  • Make sure your windows is up2date means all updates installed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks

mine is 1803 FAQ Says 1803 is supported. 1803 is not supported now?

i would make newest update but microsft update web site gives 1909 now so i deciced to not do

1909 is supported now? if not

i dont know how to manuel 1903 , microsf web site only allows 1909 now

Edited by witti

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, witti said:

thanks

mine is 1803 FAQ Says 1803 is supported. 1803 is not supported now?

i would make newest update but microsft update web site gives 1909 now so i deciced to not do

1909 is supported now? if not

i dont know how to manuel 1903 , microsf web site only allows 1909 now

download 1903 iso from pirate bay or w/e

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can just get 1903 from running windows updates. If that doesn't work you can download windows update assistant from Microsoft and that will update to 1903.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×